O nama

Čajevi za zdravlje, protiv bolesti - Kuća čaja Split

Sigurni smo da u bogatoj ponudi (preko 240!) originalnih, organskih i certificiranih čajeva i ljekovitog bilja koje nudi naša Kuća čaja Split svakako se mogu pronaći čajevi za pomoć kod Vaših pojedinačnih potreba: za mršavljenje i ljepši ten, za bolje zdravlje, tj. kao pripomoć za njegovo preventivno zadržavanje i vraćanje u slučaju bolesti, kao i za vježbanje (pojačan efekt Vašeg fitness / bodybuilding vježbanja).

Kuća čaja Split – svijet čaja na jednom mjestu!

Okusite vrhunsku kvalitetu uz pristupačne cijene!

U slučaju da imate bilo kakvih konkretnih pitanja ili nejasnoća vezano uz pripremu, konzumaciju ili djelovanje pojedinih čajeva možete to učiniti na sljedeće načine:

  • putem našeg Webshop-a
  • osobno nas posjetiti na našoj lokaciji u Splitu – gdje se nalazi Kuća čaja u Splitu: u ulici Kralja Tomislava 6 (kraj Kina Tesla)
  • nazvati nas/poslati faks na naš telefon/faks 021/332-358 ili mob. 098/909-9462 te izvršiti narudžbu naših čajeva
  • poslati nam e-mail poruku na adresu info@kucacaja-split.hr te izvršiti narudžbu naših čajeva
  • poslati nam poruku preko kontakt forme na kontakt stranici ili jednostavno ostaviti upit na našu Facebook stranicu te izvršiti narudžbu naših čajeva u Facebook inbox.

Čajevi za mršavljenje bez dijeta i zdravlje bez bolesti

Kuća čaja (za sada) ima jednu fizičku trgovinu / dućan u Splitu, Kralja Tomislava 6 (kraj kina Tesla). Koristeći Internet trgovinu / dućan / web shop možete izvršiti online / web shop narudžbu, prodaju i kupovinu čajeva iz svih krajeva lijepe naše (Zagreb, Rijeka, Osijek, Zadar, Šibenik, Makarska, Dubrovnik,…).

Na ovaj način svi, koji to žele, mogu uživati u čajnoj šalici zdravlja, ljepote i dugovječnosti iz Vaše Kuće čaja Split.

“Sa zadovoljstvom ćemo Vam pružiti brz i stručan savjet te dati tražena pojašnjenja temeljena na našem dugogodišnjem iskustvu i ljubavi u radu s čajevima.”

Shopping Cart
Scroll to Top