0
Vaša košarica je prazna!
Ažuriraj

Opći uvjeti poslovanja služe za utvrđivanje sljedećih postupaka: narudžba, dostava, plaćanje te reklamacija proizvoda koji su ponuđeni na Internet stranicama www.kucacaja-split.hr. Prodavatelj je Kuća čaja d.o.o., a kupac je svaka punoljetna  osoba koja je posjetitelj/korisnik ovih stranica i koja popuni elektronsku narudžbu, pošalje je prodavatelju te izvrši plaćanje pouzećem  (po dostavi narudžbe).

Opći uvjeti vrijede za korisnike/kupce. Korisnik/kupac je svaka punoljetna osoba koja prihvaća opće uvjete poslovanja. Kuća čaja d.o.o. zadržava pravo promjene općih uvjeta poslovanja kao i korištenja ovih stranica u bilo kojem trenutku. Smatra se da je pristupanjem stranicama korisnik upoznat s aktualnim pravilima i uvjetima korištenja istih, a prilikom narudžbe isto i potvrđuje kao kupac.

Korisnik može koristiti ove stranice za privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje. Stranice sadrže materijal koji je u vlasništvu Kuće čaja d.o.o., što se odnosi na (ali nije ograničeno) dizajn, izgled i grafiku.
Kuća čaja d.o.o. u potpunosti se odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz ili je na bilo koji način vezana za korištenje ovih web stranica, za bilo koje radnje korisnika/kupaca uporabom ili zlouporabom sadržaja ovih web stranica te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku/kupcu ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ovih web stranica.
Kuća čaja d.o.o. nije odgovorna za bilo koji sadržaj koji korisnik može postaviti na ovim web stranicama te zadržava pravo na promjenu, prilagođavanje, izmjenu ili brisanje onog sadržaja za koji smatra da nije prikladan.

Kuća čaja d.o.o. nastoji da informacije o proizvodima budu točne i ažurne, ali se ne može smatrati odgovornom za moguće pogreške ili propuste u sadržaju na ovim Internet stranicama te točnost objavljenih informacija, odnosno nije odgovorna za povremeno potpuno ili djelomično nefunkcioniranje web site stranica / web shopa ili njihovih pojedinih dijelova. Fotografije i prikazi na ovim stranicama ne moraju odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi. Neke fotografije mogu biti tipske za određeni tip proizvoda.

Kuća čaja d.o.o. se u potpunosti odriče svake odgovornosti za bilo koji sadržaj koji posjetitelj/korisnik možebitno postavi na web stranicu te istodobno zadržava pravo za promjenu, prilagođavanje, izmjenu, brisanje ili uklanjanje bilo kakvog sadržaja za koji smatra da je neprikladan.

NARUDŽBA

Svaki korisnik može naručiti proizvod ili proizvode putem elektronskog obrasca narudžbe iz ponude prikazane na internetskim stranicama www.kucacaja-split.hr. Kupcem se smatra svaki korisnik koji elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje narudžbu.

Dužnost je kupca dati ispravne osnovne podatke za dostavu narudžbe. Kuća čaja d.o.o. prikuplja samo one osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje obveze dostave naručenih proizvoda. Svi prikupljeni podaci o kupcima strogo se čuvaju i dostupni su samo osobama kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Djelatnici i pojedini poslovni partneri Kuće čaja d.o.o. odgovorni su za poštivanje načela zaštite anonimnosti i privatnosti kupaca, osim ako nadležne državne institucije s ovlaštenjem zakonski ne zatraže uvid u navedene
podatke.

Kuća čaja d.o.o. obvezuje se dostaviti u roku sve naručene i plaćene proizvode koji su u trenutku narudžbe dostupni na zalihama. U slučaju nemogućnosti dostave, Kuća čaja d.o.o. će kontaktirati kupca i dogovoriti novi rok dostave, zamjenski proizvod ili otkazivanje naručenog proizvoda, dok će ostali dostupni proizvodi biti dostavljeni.

CIJENE

Sve cijene izražene su u Hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (kn), s PDV-om. Roba se naručuje elektronskim putem, klikom na određeni proizvod te spremanjem istog u košaricu web shopa. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac odabere proizvode, izabere plaćanja te potvrdi narudžbu.

Prilikom plaćanja naručenih proizvoda, dostavna služba naplaćuje naknadu za troškove dostave proizvoda kupcu koja u prosjeku iznosi oko 25 kn, a može biti i veća ili manja od navedene ovisno o lokaciji dostave.

DOSTAVA I PLAĆANJE

Dostava se vrši isključivo na području Republike Hrvatske u roku od 48 sati od dana narudžbe, tijekom radnog tjedna, ne računajući dane vikenda, praznika ili blagdana. Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tijekom uobičajene manipulacije dostave ne budu oštećeni.

Cijene dostave:

Za narudžbe do 150 kn cijena dostave iznosi 15 kn

Za narudžbe do 300 kn cijena dostave iznosi 34 kn

Za narudžbe iznad 300 kn dostava je besplatna.

Prilikom preuzimanja kupac je dužan identificirati se djelatniku dostavne službe, provjeriti stanje pošiljke te po utvrđivanju ispravnosti pošiljke potpisati dostavnicu čime potvrđuje primitak pošiljke. U slučaju oštećenja pošiljke, kupac je dužan odmah reklamirati pošiljku djelatniku dostavne službe.

Ako kupac ne primi robu ili obavijest o dostavi u očekivanom vremenu, može o tome obavijestiti Kuću čaja d.o.o. kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se, eventualno, poslala zamjenska pošiljka – ovisno o vrsti pogreške.

Po narudžbi proizvoda na e-mail adresu kupca biti će poslana potvrda narudžbe. Naručeni proizvodi kupcu se dostavljaju u skladu s uvjetima dostave. Naručene proizvode kupac plaća gotovinom (po dostavi).

KOMUNIKACIJSKI KANALI

Dužnost je kupca dati ispravne podatke o svojoj važećoj poštanskoj adresi (radi dostave narudžbe) te ispravne e-mail adrese na koju mu se automatski šalju e-mail poruke nakon obavljenih aktivnosti dostave pošiljke (potvrda o registraciji, potvrda narudžbe, obavijest o dostavi ili otkazivanju pošiljke i ostalo).

Sve primjedbe, prijedloge ili upite vezane uz naš web shop / on-line trgovinu ili vašu narudžbu, slobodno možete poslati koristeći neki od postojećih komunikacijskih kanala Kuće čaja, a tim Kuće čaja Split potruditi će se odgovoriti na Vaše upite u što kraćem vremenskom roku:

Kuća čaja d.o.o.
Kralja Tomislava 6 (kraj Kina Tesla)
HR – 21000 Split
Tel/Fax:  021/332-358
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Sjedište Kuće čaja d.o.o. je u Splitu, u Republici Hrvatskoj. Pravni sporovi koji bi možebitno nastali kao posljedica korištenja ovih web stranica bili bi u nadležnosti suda u Splitu i rješavali bi se u skladu s pozitivnim propisima Republike Hrvatske. Korištenjem ovih web stranica korisnik pristaje da je možebitni spor ili zahtjev u nadležnosti suda u Splitu.

U slučaju spora, stranke će pokušati spor riješiti mirnim putem, a ukoliko to nije moguće nadležan je sud u Splitu.

Obrazac za jednostrani raskid Ugovora

Top