0
Vaša košarica je prazna!
Ažuriraj

Čajevi za zdravlje, protiv bolesti - Kuća čaja Split

Sigurni smo da u bogatoj ponudi (preko 240!) originalnih, organskih i certificiranih čajeva i ljekovitog bilja koje nudi naša Kuća čaja Split svakako se mogu pronaći čajevi za pomoć kod Vaših pojedinačnih potreba: za mršavljenje i ljepši ten, za bolje zdravlje, tj. kao pripomoć za njegovo preventivno zadržavanje i vraćanje u slučaju bolesti, kao i za vježbanje (pojačan efekt Vašeg fitness / bodybuilding vježbanja).

Vrste čajeva koje Vam nudi (slobodna prodaja) naša Kuća čaja su: zeleni čaj, žuti čaj, bijeli čaj, oolong čaj, rooibos čaj, voćni čaj, crni čaj, pu-erh čaj kao i ljekovito bilje dok u pripremi čaja možete koristiti naše iznimno kvalitetno posuđe za čaj kao i pribor za čaj birajući između zelenog, bijelog, žutog ili pak mnogih drugih čajeva u našoj ponudi (slobodna prodaja).

Atraktivnost i jedinstvenost našeg posuđa i pribora za čaj te sami čajevi razlog su što ih naši dragi kupci često odabiru kao poklone svojim bližnjima, obitelji i prijateljima, a turisti ih uzimaju kao suvenire.

100 grama pojedinih čajeva koje nudi Kuća čaja Split po dostupnim cijenama dostatno je za konzumaciju čajeva za otprilike 21 dan/1L po danu.

Kuća čaja Split – svijet čaja na jednom  mjestu!

Okusite vrhunsku kvalitetu uz pristupačne cijene!

U slučaju da imate bilo kakvih konkretnih pitanja ili nejasnoća vezano uz pripremu, konzumaciju ili djelovanje pojedinih čajeva možete to učiniti na sljedeće načine:

  • putem našeg Webshop-a
  • osobno nas posjetiti na našoj lokaciji u Splitu – gdje se nalazi Kuća čaja u Splitu: u ulici Kralja Tomislava 6 (kraj Kina Tesla)
  • nazvati nas/poslati faks na naš telefon/faks 021/332-358 ili mob. 098/909-9462 te izvršiti narudžbu naših čajeva
  • poslati nam e-mail poruku na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. te izvršiti narudžbu naših čajeva
  • poslati nam poruku preko kontakt forme na kontakt stranici ili jednostavno ostaviti upit na našu Facebook stranicu te izvršiti narudžbu naših čajeva u Facebook inbox.


“Sa zadovoljstvom ćemo Vam pružiti brz i stručan savjet te dati tražena pojašnjenja temeljena na našem dugogodišnjem iskustvu i ljubavi u radu s čajevima.”

Kuća čaja Split – čajevi za mršavljenje bez dijeta i zdravlje bez bolesti

Kuća čaja (za sada) ima jednu fizičku trgovinu / dućan u Splitu, Kralja Tomislava 6 (kraj kina Tesla). Koristeći Internet trgovinu / dućan / web shop možete izvršiti online / web shop narudžbu, prodaju i kupovinu čajeva iz svih krajeva lijepe naše (Zagreb, Rijeka, Osijek, Zadar, Šibenik, Makarska, Dubrovnik,…). Na ovaj način svi, koji to žele, mogu uživati u čajnoj šalici zdravlja, ljepote i dugovječnosti iz Vaše Kuće čaja Split.

Top